Герой-рятувальник 2008

Лютий 02, 2009 | Стрічка | Переглядів: 3274 | Коментарі: 0

Як повідомляє  «FotoInform» , коли рятувальники та медики були вже в дорозі, хлопець із цікавості підійшов до будинку аби зазирнути у вікно та дізнатися,  що там відбувається і раптом почув крики про допомогу. Вхідні двері були зачинені ззовні навісним замком. Спочатку юнак розбив шибку, але швидко зрозумів, що це не допоможе. Тоді, знайшовши в дворі сокиру, збив  замок  та вивів під  руки вже майже непритомного малого, який вже майже вчадів від диму. Вчасно нагодилися медики, які й надали допомогу дитині. Це був 7-річний племінник господині, який у неї гостював і пустощі якого й спричинили пожежу.  Про цю подію тоді писали майже всі обласні газети. В вересні  до Дня рятівника Сергій отримав іменний годинник обласної державної адміністрації від губернатора Кіровоградщини Моцного В.К., а Міністерство з надзвичайних ситуацій нагородило юнака відзнакою “ За відвагу в надзвичайній ситуації ІІ ступеня” . Згодом на юного рятувальника чекав ще один сюрприз - 29 січня   в приміщенні актового залу  Міністерства з надзвичайних ситуацій України  в урочистій обстановці відбулося нагородження лауреатів Всеукраїнської акції “ Герой-рятувальник року”. Серед 12  лауреатів  з усіх областей України був і наш Сергій. За підсумками акції юнака ногороджено “Дипломом лауреата акції ”Герой-рятувальник 2008” та цінним подарунком. Сьогодні Сергій Богатиренко мріє пов’язати свій життєвий шлях з професією рятівника.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.
Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube , ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram .
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ .
Hostpro



Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool
Mobilize your Site
View Site in Mobile | Classic
Share by: