На Кіровоградщині продовжують відкривати класи безпеки (ФОТО)

Березень 21, 2024 | Новини | Переглядів: 471 | Коментарі: 0

Марафон з відкриття класів безпеки. триває на Кіровоградщині

На сьогодні вже майже кожна громада області створила декілька таких осередків безпеки для підростаючого покоління.

Працівники пожежно-рятувальної служби активно долучаються до таких заходів, проте, на цьому їх співпраця з освітянами не закінчується.

На Кіровоградщині продовжують відкривати класи безпеки (ФОТО)

На Кіровоградщині продовжують відкривати класи безпеки (ФОТО)

На Кіровоградщині продовжують відкривати класи безпеки (ФОТО)

Адже відкриття - то лише гарний старт, а темпи співпраці треба нарощувати, бо ж перед нами стоїть спільне важливе завдання - створити та наповнити потужною силою знання безпековий освітній простір для дітей. А отже, рятувальники завжди знаходять час, аби супроводжувати роботу класів безпеки, надавати інформаційну та методичну підтримку, а також активно долучаються до проведення занять.

Однією з найактивніших у цьому є Знам’янська громада, де фахівці Служби порятунку активно долучаються до освітнього процесу на базі класів безпеки, створених у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах. А заняття за їх участі проходять з аншлагом. Адже кожен бажає отримати знання з безпеки безпосередньо від фахівця у цій сфері, як то кажуть, з перших вуст.

За свідченнями освітян, надзвичайникам так добре вдається налагодити контакт з юними слухачами, що знання з основ безпеки значно покращилися, зріс інтерес до дисципліни. Та й взагалі, бути обізнаним у питаннях безпеки: знати порядок дій при знаходженні підозрілих предметів, як запобігти пожежі та що робити, коли загорання вже сталося, вміти надати першу допомогу у випадках травмувань, інших уражень – це вимога часу.

Своїм прикладом фахівці Служби порятунку надихають молодь на подальші звершення на шляху опанування нових знань, прагнення до здорового та безпечного способу життя, а також активно долучають підростаюче покоління до участі у роботі Дружин юних рятувальників-пожежних.

ГУ ДСНС України у кіровоградській області  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.
Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube , ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram .
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ .
Hostpro



Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool
Mobilize your Site
View Site in Mobile | Classic
Share by: