На Кіровоградщині зловмисник незаконно заволодів транспортним засобом

Жовтень 23, 2017 | Новини | Переглядів: 966 | Коментарі: 0

Чоловік скористався тим, що власниця залишила автомобіль біля свого домоволодіння на кілька днів без нагляду. Викрадене авто поліцейські вилучили.

До Новоукраїнського відділу поліції надійшло повідомлення від жительки обласного центру про те, що в одному з сіл району з неогородженого подвір’я було викрадено її автомобіль, який знаходився біля будинку.

У результаті вжитих заходів у скоєнні злочину поліцейські викрили 34-річного місцевого жителя. Чоловік помітив, що господарі залишили на певний час транспортний засіб в одному з домоволодінь, де не мешкали. За попередніми даними, чужу автівку громадянин планував розібрати на запчастини для подальшого ремонту своєї машини. Втім скористатися транспортом у власних цілях не встиг, авто поліцейські вилучили під час огляду гаража чоловіка.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом триває розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, обмеження чи позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.
Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube , ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram .
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ .
Hostpro



Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool
Mobilize your Site
View Site in Mobile | Classic
Share by: