Сергій Кузьменко привітав мешканців Кіровоградщини

Січень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 695 | Коментарі: 0

Шановні земляки! 22 січня ми відзначаємо одне з найважливіших свят в історії нашої держави – День Соборності України. Саме цього дня 1919-го року на Софійській площі у Києві було урочисто проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

Сьогодні, як і століття тому, український народ змушений захищати державний суверенітет і територіальну цілісність України. Наша сила у єдності. Військові, учителі, лікарі, підприємці, кожен громадянин прагне та працює аби Україна якнайшвидше знову стала соборною, єдиною та неподільною.

Переконаний, що наша єдність та любов до Вітчизни дозволять нам досягти спільної мети – щасливого і гідного життя, процвітаючої, могутньої, соборної України!

З повагою Голова обласної державної адміністрації Сергій КУЗЬМЕНКО


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.
Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube , ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram .
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ .
Hostpro



Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool
Mobilize your Site
View Site in Mobile | Classic
Share by: