Сергій Кузьменко провів особистий прийом громадян

Грудень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 879 | Коментарі: 0

Надання допомоги у лікуванні – серед найбільш актуальних питань, з якими зверталися жителі області до голови облдержадміністрації.

Так, житель обласного центру, який є учасником АТО, попрохав допомоги у лікуванні його мами, у якої хворе серце. Жінці необхідно провести коронографію судин серця, та, у разі необхідності, встановити стент.

Таку операцію жінці можуть провести в обласному кардіологічному диспансері, але вона є дороговартісною, і необхідних коштів у колишнього військового немає.

Дві жительки Кропивницького також звернулися до Сергія Кузьменка по матеріальну допомогу для медичного обстеження та подальшого лікування.

Серед інших питань, які перед очільником області порушували заявники – вирішення побутових проблем та забезпечення житлом.Голова облдержадміністрації запевнив, що кожне питання детально проаналізують відповідні служби, усім заявникам буде надано необхідну допомогу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.
Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube , ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram .
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ .
Hostpro



Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool
Mobilize your Site
View Site in Mobile | Classic
Share by: