В Києві нагородили «Жінок України 2016»

Березень 03, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 2214 | Коментарі: 0

Десять успішних та відомих українських жінок - представниць різних сфер діяльності стали володарками Всеукраїнської премії  «Жінка України - 2016». Церемонія нагородження пройшла в гранд холі «Софіївський» Premier Palace Hotel.

На захід завітали номінанти, експерти у всіх номінаціях премії, партнери та зіркові гості Edipresse Ukraine. FOTOINFORM.NET також побував на церемонії, тому ми готові з перших вуст розповісти про те, як пройшла ця масштабна подія.

Як підкреслила директор Edipresse Ukraine Інна Катющенко:«Для нас сьогодні дуже важливий день, тому що ми розпочинаємо новий серйозний проект і він несе в собі дуже серйозні цінності для суспільства, а для нас - серйозні задачі, високу планку, яку необхідно тримати. У цей не простий час жінки відіграють дуже важливу роль, вони підтримують чоловіків, реалізують творчі, сімейні проекти. І загалом, життя починається від жінки. Наше завдання – підняти цінності української жінки і надихнути мільйони жінок, яким потрібна підтримка». 

«Майже 20 років журнал «Единственная» розповідає історії про жінок і для них, і в минулому році у нас виникла ідея щодо премії, - наголосила головний редактор журнала «Единственная» Юлія Мелещенко. - Зараз дуже надихають історії, які допомагають не опустити руки навіть у найскладніший час. 9 номінацій, 43 неймовірні жінки, 43 історії успіху. Жіночий журнал не може дати об’єктивну оцінку досягненням у різних категоріях, тому нам потрібні були професіонали, гідні провідники – 34 профільних експерта. Ми дякуємо їм за об’єктивність».

http://www.fotoinform.net

Переможців оголосили ведучі премії Олександр Скічко та Світлана Катренко. За загальною сумою балів від експертів та результатів голосування, уномінації « Здоров’я »статуетку та почесне звання виборола головний лікар МЦ «Сучасна ортопедія», кандидат медичних наук Ганна Вовченко;

У категорії « Спорт »переможницею стала художня гімнастка, краща спортсменка країни 2016 Ганна Різатдінова;

У номінації « Наука та освіта »кращою з кращих є академік Національної академії наук України, доктор біологічних наук Ганна Ельська;

Переможницею у номінації « Соціальний вклад »є українська телеведуча, куратор соціального проекту ТСН та журнал VIVA!Переможці Соломія Вітвицька;

За її словами: «Премія привертає увагу до сфер діяльності, якими займаються жінки і дуже добре, що є шанс привселюдно відзначити їх. Дуже радісно на душі від того, що ми стали переможцями, саме – ми. Наш проект «Переможці» продовжує жити, розвиватись. Головна заслуга цього – переможців. Нагороду присвячую їх мамам, донькам, дружинам «Переможців», вони справді надихають, хлопці втратили кінцівки, але не втратили сили духу. Я теж сестра військового і знаю, як це спостерігати за тим, що відбувається на передовій. І знаю, як рідним неймовірно важко і боляче щохвилини думати про те, що там з коханим, сином, батьком. Тому ця нагорода для них!».

У номінації «Fashion»відзначена голова оргкомітету Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська. «Я вважаю що завдяки цій премії більшість жінок подивиться і зрозуміє, що може досягати великих висот»,- звернула під час церемонії нагородження пані Ірина.

В номінації «Культура» були відзначені дві легендарні жінки – видатна українська поетеса Ліна Костенкота Народна артистка України, переможниця «Євробачення – 2016» Джамала;

 У номінації «Бізнес. Підприємництво» перемогла представник СЕО групи компаній Terrasoft Катерина Костарева;

«Бізнес. Менеджмент» - генеральний директор Міжнародного кадрового порталу hh.ua Марина Маковій. «У жінок, які управляють бізнесом є дві сім’ї: та, що на роботі і та, яка вдома. Ми їх дуже любимо і робимо все, аби вони розвивалися!»,- підкреслила пані Марина.

«Бізнес.Startup»   Ксенія Фурсова-  співзасновник 1dea.me, який спеціалізується на виробництві скретч-карт для мандрівників і мотиваційних скретч-постерів. «Дякую організаторам, що вони допомагають стартапу. Я дякую своїй родині, своїй мамі, яка є прикладом жіночності для мене. Дякую чоловіку, який вже 14 років, не лише чоловік, але й бізнес партнер. Дякую моїй команді, адже без неї нічого б не було»,- відзначила Ксенія Фурсова.

Відзначимо, що кожна номінація була представлена яскраво та епатажно:  за допомогою пісочної анімації, театру пантоміми, вокальних та музичних номерів, виступу балету «Форсайт». А фінальним акордом церемонії нагородження став виступ співачки Злати Огневич. По завершенню вечора, вона поділилася своєю думкою з приводу події: «Жінок важливо відзначати. Ми ж як квіти , якщо нас не поливати компліментами, добрими словами, подарунками,нагородами, преміями , ми просто зав’янемо. Саме тому дуже радує, що в Україні є такі премії. Гарний вечір вийшов з дуже чудовою атмосферою.

В Києві нагородили «Жінок України 2016»

«Жінок завжди треба боготворити та завдячувати, тому правильно, що роблять такі премії. І я, як артист всіляко підтримую такі заходи»,- наголосив хореограф балету «Форсайт» Олександр Лещенко.

На думку ведучого премії Олександра Скічко:  «Це надихає людей, тому що ми хочемо бути краще. Людям необхідно визнання. Звісно, краще визнання - це вдячність, коли її отримує людина, він буде робити ще більше, а інші - тягнутися, для того, аби отримати цю вдячність. Це такий своєрідний закритий безкінечний цикл».

Ведуча премії Світлана Катренковважає: «Я думаю, що відзначати роботу жінок дуже важливо і це є очевидним. Найбільш вагомі, і навіть перші галузі робота, з якою стикається кожна людина, коли народжується, пов’язані з жінками: це і виховательки у дитячих садочках, і вчительки, і педіатри... Не треба забувати, що й в традиційно чоловічих галузях роботи є дуже багато жінок, і їх треба відзначати, аби мотивувати суспільство розвиватися. Не треба боятися відзначати роботу жінок, це не означає, що вони залишать родину і повністю зосередяться на кар’єрі. Завжди є різні жінки і різні покликання, але відзначати хороше треба завжди, добрі справи людей необхідно помічати і віддавати шану таким людям».


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube , ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram .
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ .
Hostpro



Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool
Mobilize your Site
View Site in Mobile | Classic
Share by: