У Кропивницькому відбулося спортивне свято (ФОТО)

Травень 17, 2024 | Новини | Переглядів: 700 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині проходять заходи в рамках Всеукраїнського соціального проєкту «Відкриті уроки футболу».

На території Соколівської громади Кропивницького району було організовано спортивне свято для школярів, що цікавляться футболом.

У селі Соколівське усіх охочих цього дня запросили до місцевого спортивного стадіону. Серед запрошених гостей були і рятувальники, які завітали на захід не просто із цікавості. Разом з правоохоронцями надзвичайники облаштували локацію з безпеки. Адже це гарна нагода поспілкуватися з підростаючим поколінням, розповісти їм про важливі правила безпеки. А особливого сенсу така робота набуває перед початком тривалого періоду літнього відпочинку. У цей час діти перебуватимуть здебільшого без нагляду дорослих, можливо, рушать на відпочинок до лісу чи водойм, а відтак, вкотре нагадати їм про правила безпеки – найперше завдання для надзвичайників.

У Кропивницькому відбулося спортивне свято

У Кропивницькому відбулося спортивне свято

У Кропивницькому відбулося спортивне свято

У Кропивницькому відбулося спортивне свято

Тож, сьогодні фахівці Служби порятунку розповідали учасникам заходу про вибухонебезпечні предмети. Як виглядають? Де можна натрапити на одну з таких небезпечних знахідок? І найголовніше: що робити, коли побачили боєприпас або предмет зовні на його схожий? На ці та інші запитання школярі почули вичерпні відповіді фахівців у сфері безпеки.

Усі учасники заходу отримали від рятувальників інформаційні листівки з нагадуванням про правила безпеки під час літнього сезону відпочинку та застереження від небезпек воєнного часу.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube , ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram .
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ .
Hostpro



Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool
Mobilize your Site
View Site in Mobile | Classic
Share by: