100 TV Trivia Questions (With Answers) to Test Your Tube Knowledge
Be honest: How much TV do you watch in a day? In a week? Is there a show (or more than one!) that you can recite episodes from by heart?
Whether you're a soap opera addict, a sucker for drama, in it for laughs, or just an armchair game show contestant, television has gotten us through a lot over time, so don't let anyone tell you that your binge-watching sessions are a waste of time. These TV trivia questions and answers, divvied up into easy TV trivia questions, old/classic TV, sitcom triviaand hard TV triviawill put your television knowledge to the test!
TV Trivia Questions and Answers
Easy TV Trivia Questions
1. Question:What does Michael Scott
eat for lunch on The Office
that makes him fall asleep?
Answer:A whole chicken pot pie
2. Question:What is the name of Negan's bat on The Walking Dead
?
Answer:Lucille
3. Question: Michael Cera's character in Arrested Development
shares a name with which pop legend?
Answer: George Michael
4. Question:What is Dorothy Zbornak's job on The Golden Girls
?
Answer:Substitute teacher
5. Question:Stars from which classic '90s sitcom also appeared in Blossom
?
Answer: The Fresh Prince Of Bel-Air
6. Question:What is The Munsters
' address?
Answer:1313 Mockingbird Lane
7. Question:Prosecutors complained about which TV show influencing real-life juries?
Answer: CSI: Crime Scene Investigation
8. Question:Which Game of Thrones
star was nominated for an Emmy for every single season?
Answer: Peter Dinklage
9. Question:What did Lucille Balltry to sell in a commercial on I Love Lucy
?
Answer:Vitameatavegemin
10. Question: Jennifer Lopezand Ray Liottaco-starred in what drama?
Answer: Shades of Blue
Related: Movie Trivia
11. Question:Where did Roseanne Conner work in the original run of Roseanne
?
Answer:The Lunchbox
12. Question: South Park
takes place in which state?
Answer:Colorado
13. Question:The character Daria first appeared in which other animated series?
Answer: Beavis and Butthead
14. Question:How many people did Annalise Keating kill on How to Get Away With Murder
?
Answer:0
15. Question: Jennifer Garnerand Bradley Coopergot their big breaks in which TV show?
Answer: Alias
16. Question:What current TV show is the longest-running live-action primetime show ever?
Answer: Law & Order: SVU
17. Question:What was Beaver Cleaver's real first name on Leave It to Beaver
?
Answer:Theodore
18. Question:Who was Bart Simpson's teacher?
Answer:Mrs. Krabappel
19. Question: Queen Latifahstarred in which sitcom?
Answer: Living Single
20. Question:In The Jeffersons
theme song, where were they "movin' on up" to?
Answer:"To the East Side / To a deluxe apartment in the sky."
Related: Christmas Trivia
21. Question:What was the Bayside High gang's hangout spot on Saved By the Bell
?
Answer:The Max
22. Question:What instrument did "The Mother" play in How I Met Your Mother
?
Answer:Bass
23. Question:Danny Tanner and Aunt Becky worked together on which show in Full House
?
Answer: Good Morning San Francisco
24. Question:Which coffeehouse did Ross, Rachel, Monica, Chandler, Phoebe and Joey hang out in on Friends
?
Answer:Central Perk
25. Question: Brandyplayed the title character in which TV show?
Answer: Moesha
Old/Classic TV Trivia Questions
26. Question:What TV show invented the rerun to allow its star time to recover during and after pregnancy?
Answer: I Love Lucy
27. Question:For how many total years did Ed Asnerplay Lou Grant?
Answer:12
28. Question:Which TV series has a "lost episode" due to the assassination of then-President John F. Kennedy?
Answer: The Joey Bishop Show
29. Question: Esther Rollestarred as Florida Evans on which two classic TV series?
Answer: Good Times
and Maude
30. Question:Which fellow Golden Girls
cast member had a recurring role on Maude
with Bea Arthur?
Answer: Rue McClanahan
Related: Sports Trivia Questions (Plus Answers!)
31. Question:Which was the first show Norman Lear
produced?
Answer: The Martha Raye Show
32. Question:Cast members of which two classic shows guest-starred on the series finale of The Fresh Prince of Bel-Air
?
Answer: The Jeffersons
and Diff'rent Strokes
33. Question:Where did Ralph Kramden threaten to send his wife on The Honeymooners
?
Answer:To the moon
34. Question:Which TV host initially refused to book Elvis Presley
, but then made his performances even more famous?
Answer: Ed Sullivan
35. Question: Mama's Family
was a spinoff from what show?
Answer: The Carol Burnett Show
36. Question:Who gave Bobby his first kiss on The Brady Bunch
?
Answer:Millicent
37. Question:Mork of Mork and Mindy
was from which planet?
Answer:Ork
38. Question: Laverne and Shirley
was a spinoff of which show?
Answer: Happy Days
39. Question:Which character in The Wonder Years
is killed in the Vietnam War?
Answer:Winnie Cooper's older brother, Brian
40. Question:Fred Sanford often called his son what insult on Sanford and Son
?
Answer:Dummy
Related: 100 Music Trivia Questions and Answers
41. Question:Dick Loudon lives where in the show Newhart
?
Answer:Vermont
42. Question:What was the very first African American two-parent family sitcom?
Answer: Good Times
43. Question:Who does Barbara marry in One Day at a Time
?
Answer:Mark Royer
44. Question:Who was Blake Carrington's business rival on Dynasty
?
Answer:Cecil Colby
45. Question:Who voiced Charlie Townsend in the original Charlie's Angels
?
Answer: John Forsythe
46. Question:The SS Minnow
's infamous three-hour tour took off from which city in Gilligan's Island
?
Answer:Honolulu, Hawaii
47. Question:In The Twilight Zone
, who was the howling man?
Answer:Satan (the devil)
48. Question:Who was Samantha's nosy neighbor in Bewitched
?
Answer:Gladys Kravitz
49. Question: The Love Boat
was set on which cruise ship?
Answer: MS Pacific Princess
50. Question:In the movie M*A*S*H
, Donald Sutherland
played the same role as which star in the TV series?
Answer: Alan Alda
Related: The One With the Trivia! 150 Friends Questions and Answers for Hours of Entertainment
Sitcom Trivia Questions
51. Question:What is the name of Winston's cat in New Girl
?
Answer:Ferguson
52. Question:Who played Phoebe Buffay's twin sister on Friends
?
Answer: Helen Hunt
53. Question:Which character's catchphrase was "pop pop
!" on Community
?
Answer:Magnitude
54. Question:Who pooped in the bed on It's Always Sunny In Philadelphia
?
Answer:Frank Reynolds
55. Question: Joseph Gordon-Levitt
got his big break on what sitcom?
Answer: Third Rock From the Sun
56. Question:What is the name of Toby's daughter on The Office
?
Answer:Sasha
57. Question:In which borough of New York City do the vampires live in What We Do In the Shadows
?
Answer:Staten Island
58. Question:Which character filled in for Liz Lemon, then showed up wearing the same outfit as her on 30 Rock
?
Answer:Frank Rossitano
59. Question: Juno Temple
's Ted Lasso
character is based on which of her real-life co-stars?
Answer: Keeley Hazell
60. Question:Which Roseanne
cast member went on to star in Scrubs
?
Answer: Sarah Chalke
Related: 200 Jokes for Kids
61. Question:Which Modern Family
character is Claire Dunphy's half-brother?
Answer:Joe
62. Question:Which Grown-ish
character is a political science major?
Answer:Analisa "Ana" Patricia Torres
63. Question:Which of the core male That '70s Show
characters is the only one who never dated Jackie Burkhart?
Answer:Eric Foreman
64. Question: Family Matters
began as a spinoff of which sitcom?
Answer: Perfect Strangers
65. Question:In Bob Hearts Abishola
, Bob works where?
Answer:Compression sock company
66. Question:How did Charlie Sheen
's character Charlie Harper die in Two And A Half Men
?
Answer:He was pushed in front of a train
67. Question:The biggest rival company to the Bluths' in Arrested Development
is what?
Answer:Sitwell
68. Question:What color is Martin Crane's recliner on Frasier
?
Answer:Green
69. Question:What is the Huangs' restaurant named in Fresh Off the Boat
?
Answer:Cattletown Ranch
70. Question:On The Good Place
,
Jason Mendoza is a fan of which NFL team?
Answer:Jacksonville Jaguars
71. Question:Issa's boyfriend Lawrence wants to develop an app called what on Insecure
?
Answer:Woot-Woot
72. Question:On The Big Bang Theory
, Penny is a waitress at which restaurant?
Answer: Cheesecake Factory
73. Question:Which character on Everybody Loves Raymond
has a "crazy chin?"
Answer:Robert
74. Question:Maxwell Sheffield frequently complains about his professional rivalry with whom?
Answer: Andrew Lloyd Webber
75. Question:What does Victoria do for a living on Mike & Molly
?
Answer:Funeral home beautician
Hard TV Trivia Questions
76. Question:Who leads Edith Cranwinkle's quilting circle in Bob's Burgers
?
Answer:Lillian
77. Question:George Costanza appears in every Seinfeld
episode except which one?
Answer:"The Pen"
78. Question:What does Captain Holt's husband do for a living in Brooklyn Nine-Nine
?
Answer:Columbia University Classics Department Chair
79. Question:What's the name of Al Bundy's grandfather in Married... With Children
?
Answer:Jebediah Bundy
80. Question:What is Alex Dunphy's middle name on Modern Family
?
Answer:Anastasia
Related: 101 of the Most Interesting US & World Geography Trivia Questions (with Answers!)
81. Question:On House
, the title doctor's wife is a fan of which singer?
Answer: Amy Grant
82. Question:On That '70s Show
, Red Foreman admits he only stuck his foot in someone's ass during what time?
Answer:When he served in Iwo Jima
83. Question:Who sings the Baywatch
theme "I'm Always Here?"
Answer: Jimi Jameson
84. Question: Step By Step
takes place in Wisconsin, but their opening credits sequence was filmed where?
Answer:Six Flags Magic Mountain in Valencia, California
85. Question:How did Eddie get the nickname "Eddie Spaghetti" on Frasier
?
Answer:He had worms!
86. Question:How much did Leslie Bluth think a banana costs on Arrested Development
?
Answer:$10
87. Question:Which is the only male roommate on The Big Bang Theory
without a doctorate?
Answer:Howard
88. Question:Kalinda Sharma was married under what name on The Good Wife
?
Answer:Leela Tahiri
89. Question: Harold Gould
played not one, but two of Rose Nylund's boyfriends on The Golden Girls
. Which role was first?
Answer:Arnie
90. Question:Who played John Wayne Gacy
in American Horror Story: Hotel
— and which other serial killer did he play in another project?
Answer: John Carroll Lynch
, who played the Zodiac Killer
in Zodiac
Related: Have You Ever Wondered How Much You Know About Sex and the City ? Test Your Knowledge with 50 Trivia Questions
91. Question:In Blue Bloods
, what does Jamie keep in his hat?
Answer:A photo of his late brother, Joe
92. Question: Alfonso Ribeiro
's famous "Carlton Dance" was inspired by which two other notorious sets of moves?
Answer: Eddie Murphy
's "White Boy Dance" and Courteney Cox
in the music video for Bruce Springsteen
's "Dancing In the Dark"
93. Question: Kesha
appeared in what reality series before she became famous?
Answer: The Simple Life
94. Question:What actor was considered for Gibbs
on NCIS
before casting Mark Harmon
?
Answer: Scott Bakula
95. Question:In Seinfeld
, Kramer's name was actually what in the pilot?
Answer:Kessler
96. Question:How old does Michael Scott
think Pam's mother is on The Office
when they celebrate her birthday?
Answer:54
97. Question:Which regular Law & Order: SVU
cast member first appeared on the show as a sexual assault survivor?
Answer: Kelli Giddish
98. Question:The first toilet flush ever heard on American television occurred on which show?
Answer: All In the Family
99. Question:Approximately what is Jed Clampett's fortune at the end of The Beverly Hillbillies
adjusted for inflation?
Answer:$878 million
100. Question:What is the name of Dana Scully's dog in The X-Files
?
Answer:Queequeg
Next, test your silver screen knowledge with 100 movie trivia questions and answers!
