Знак опасности од Румуније

Дмитриј Рогозин Румунске власти су изложиле опасности животе путника путничког авиона S7, жена и деце. Било је довољно горива до Минска. Очекујте одговор, гадови!

Дмитриј Рогозин , потпредседник Владе Руске федерације, пошто авиону у којем се налазио није дозвољен прелет преко Румуније, „Твитер“/Б92

Филмска психопатологија

Анђелина Џоли Она је пре свега врло дуго буљила у новац. Када су је приморали да га врати, преплавиле су је емоције. Као разлог зашто јој је новац потребан, рекла је да јој је деда умро и да нису имали новца за пристојну сахрану.

Анђелина Џоли , глумица, о девојчици која је добила филмску улогу после аудиције на којој су сиромашна деца охрабривана да узму новац, а затим приморана да смисле лаж због које су то учинили, „noizz.rs“

Понуђач (обећања) у тешким категоријама

Александар Вучић Плате су веће него што су биле, сада је 409 евра просечна, а пре три године је била 356 евра. Биће још већа крајем ове године – најмање 440 евра. Дакле, важно је да почињемо да разговарамо у другим категоријама, јер када спустите незапосленост са 26 на 14 или 13 одсто, остаје да размишљате шта је ново што можете да понудите.

Александар Вучић , председник Србије, током посете Нишу, РТС
Create a Mobile Site
View Site in Mobile | Classic
Share by: