СНС

1 до 5 од 5
Дневна доза 2399 29. август 2017.

Претње у (само)одбрани од крађе

СНС Речи Богдана Лабана, градоначелника Суботице, недоличне су и представљају његов лични чин, који је, иако неоправдан, настао након што су покушавали да га приморају да краде исти они које данас штите заштитник криминалаца Саша Јанковић и Демократска странка.

СНС , у саопштењу поводом претњи које је градоначелник Суботице упутио Владимиру Половини, сајт СНС-а
Дневна доза 2207 18. фебруар 2017.

Вођу имамо, недостаје нам Домановић

СНС Александар Вучић спасао је Србију од банкрота и извео земљу на прави пут. Не смемо одустати! Србија мора да настави напред. Јаче! Брже! Боље!

СНС , у опису предизборног спота који се одвија у авиону, на званичном youtube каналу странке
Дневна доза 1760 29. новембар 2015.

Да се цела Србија окупи и не разилази

СНС Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду саопштава да ће, уколико у року од 24 сата не престану политичко-мафијашки покушаји рушења легално и легитимно изабраног премијера Републике Србије Александра Вучића, позвати целокупно чланство Српске напредне странке, као и грађане Србије, да се окупимо у Београду и да се не разилазимо док се целокупна ситуација не разреши.

СНС , саопштење СНС Новог Сада, „Спутњик Србија“
Дневна доза 448 26. април 2012.

Ђулијани не прима динаре (за приватне посете)

СНС Господин Рудолф Ђулијани је боравио у приватној посети Београду, и пријатељи који су му били и домаћини су замолили да, у оквиру посете Београду, буде и гост Александра Вучића. [...] Српска напредна странка није платила ни динар Рудолфу Ђулијанију [за његов долазак].

СНС , саопштење за јавност, "Танјуг"
Дневна доза 290 02. септембар 2011.

ЕУ се воли као мама, као тата, као Тома (и онако како се мрзи Ивица)

СНС Антиевропски ставови Ивице Дачића у изборним кампањама нису ни новост, ни реткост, јер му је потребно да добије и нешто патриотских гласова, како би још једном преварио грађане Србије, успео да пређе цензус од пет посто, и у наредном периоду наставио са пљачком државне имовине.

СНС , саопштење
Create a Mobile Site
View Site in Mobile | Classic
Share by: