Аца Лукас

1 до 3 од 3
Дневна доза 2364 25. јул 2017.

Што више дугује већа му је популарност

Аца Лукас Да ли сам дужан 200.000, или сам у плусу милион, то није важно... Паре нису нешто што мене задовољава. Мерило мог успеха је то што ме људи воле, што правим добру атмосферу.

Аца Лукас , естрадни певач, на гласине да дугује велике суме новца, „Ексклузивно“/„Блиц“
Дневна доза 1680 10. септембар 2015.

Прво перо естраде

Аца Лукас Наравно да сам у посао ушао због материјалне користи, као и моји партнери. Улагаћу колико буде требало. [Иако] знам да пишем боље од 90 одсто новинара, у уређивачку политику се нећу мешати.

Аца Лукас , певач мање познат као Александар Вуксановић, о сувласништву у листу „Спорт“, према „Блицу“
Дневна доза 659 23. новембар 2012.

Имати (Готовину) и немати (Наташу)

Аца Лукас Поводом нашег патриотског бусања у прса, једно кратко питање: Зашто Хрвати немају, а ми имамо Наташу Кандић? То што се наша естрада острвила на певаче из Хрватске зато што су урадили нешто што је више него логично и нормално, наш је проблем. Проблем је и што се ми одавде оглашавамо углавном и готово увек касно и погрешно! Зашто нама смета када неко велича и брани своје?! Мени не смета, али смета ми што ми своје не бранимо. Када кажем ми, не мислим на себе, јер ја, као и моје хрватске колеге, такође подржавам хашке оптуженике, али наше, и сигуран сам да њима то не смета, као што ни нама "не смета" то што они подржавају своје.

Аца Лукас , фолк певач, "Курир"
Create a Mobile Site
View Site in Mobile | Classic
Share by: